Az én körtém ezüst lett.
Egy éve ezüst lett a kajszim. A nyáron Snapszié lett az.
Az enyém jobb volt illatban, de gyengébb ízben. Összességében Snapszié volt a jobb. De az ezüst korrekt itélet volt mindkét esetben!
Most elvittem egy barátom kajsziját, amit nyáron kóstoltam. Tuti aranyérmes volt.
Egy falusi versenyen, ahol 30-40 pálinka versenyzett, köztük az én aranyérmes párlatom.
3 érmet adtak, az első a külföldi vendég által hozott 34 éves szilvapálinka lett! :-)
A barátomé az ezüst, az enyém semmit nem kapott.
Mit gondolsz most mit ért el? Oklevelet!
Kicsit túl lett hígítva (43°) és az idő sem neki dolgozott. A két dolog miatt gyenge lett ízben és illatban is.
Szóval ha csinálsz egy tutikurvajó pálinkát, és ezüstöt kapsz akkor minden ok!
Az aranyhoz hanyatt kell hogy essen pár zsűritag!
A padavanom szerint csak Vilmoskörtével lehet aranyat elérni a körték közül! :-)