Te Piros, mondd csak, elolvastad a hsz-t amire válaszoltál? Mert föl nem foghatom hogyan sikerült kiolvasni belőle mindazt amit leírtál.
A Szondy hozzászólás sajnos igaz, egy valóvilágos seggmutogatóst ezerszer hamarabb felkapnak mint egy olyat aki valami szokatlant alkotott.
A nálam képzettebb emberek akiknek "ennélfogva" több alapjuk van a kételkedésre mint nekem (??), azoknak kellene a legjobban kételkedni. Nem Égelyben, mert Ő nem rúg labdába, őbenne természetes, hogy mindenki kételkedik, ez nem baj, bizonyítson.
A tudós uraknak a saját fizikájukban kellene kételkedniük és pontosan ezt nem teszik. A logikus gondolkodást már rég elvetették, büszkén hirdetik, hogy a világ nem logikus, 2+2=2, keletkezik az téridő, szingularitásból lett az anyagi világ, az idő (ami nincs) nyúlik, a tér (ami nincs) felfújódik, a tizenhuszadik dimenzióban (ami nincs, mert egyetlenegy sincs) ugrálnak a húrok, persze a húrkákat nem kell kimutatni csak a gravitont.
Hogy a gravitont már kimutatták? Hát ez senkit nem érdekel.
A Higgs bozont meg nem mutatták ki? Nem baj valakinek oda kellett adni a Nobelt.
A sötét anyagot is kimutatták, a sötét anyag a H2. Hát ez sem érdekel senkit.
Hogy az elektron nem elemi részecske? Érdekel ez valakit? Senkit.
Hogy a foton nem elemi részecske? Kit érdekel, hiszen nem én vagyok a Brad Piti.
Na persze ha én lennék a Claudia Schiffer... (pasija:))