SzennaiKaresz Creative Commons License 2013.12.30 0 0 12471

Üdv Golab

 

Ezeket a kimutatásokat excelben készítettem, ill. egy két dologhoz saját programot írtam VBA-ban, mint a grafikus kimutatásokhoz. Saját szisztéma alapján csináltam, mert itt a fórumon nem nagyon dobálóznak az ötletek és szisztémák felrakásával. Csináltam kenóhoz és skandihoz is "programot".

Nem mondom hogy nagytudású vagyok, csak nagyon sokat foglalkozom excellel, a vba részével, és egy ilyen statisztika a megfelelő függvényeket alkalmazva nem ily olyan bonyolult.

Egy két dolgot már közreadtam a fórumon, linkek formájában megtalálhatóak, + pár hozzászólás, ami alapján szoktam játszani. Mostanában inkább skandizok, de néha elcsábítom magam erre a hülyeségre (keno).

 

Ha végiggondoljuk, akkor kenóban 1 mező 150, a skandiban 1 mező 225(?), de kétszer, és jobban lehet alkalmazni a különböző szisztémákat. Nem akarok pálcát törni a kenó felett, de a skandi valahogy jobban működik, több szempontot össze tudtam állítani a skandi számokhoz (27 féle szempont) mint a kenóban.. 

A skandiban nem szoktam külön-külön vizsgálni a számokat, csak ha már összeállt a 7 szám. Ennek a 7 számnak vannak tulajdonságai, de egyszerre kell kezelni őket, és ha tovább akarom szűkíteni, akkor nézek egy-egy számot, hogy beleillik-e. Ha nem akkor számot cserélek, és így tovább. Szóval.........maradok a skandinál.

 

Kitartást mindenkinek.

 

 

 

Előzmény: Golab (12469)