pumpili Creative Commons License 2013.12.23 0 0 37982

Hölgyeim és uraim!

 

Örömmel jelenthetem be, hogy két és fél hónap megfeszített munka után végre valóban L.R. felhasználók lettünk! Átment a Disco a műszakin! :)

Amikor megvettem a gépet, nem gondoltam volna, hogy ekkora fába vágtam a fejszémet. Szinte az összes típushibába belefutottam, a kilyukadt szervócsőtől kezdve, a teljes karosszéria felújításig, de úgy érzem megérte. Mivel a hibák sora a végtelen felé közelít, természetesen nincs még kész minden rajta (valószínűleg soha nem is lesz), viszont így hozzájutottam egy új hobbihoz. :)

Ez mellett az autó mellett nem lesz gond a szabadidőm eltöltésével, sőt, komolyan fontolóra vettem, hogy a horgászataimra is teljes szerszámkészlettel megyek. Így a kapásszegény időszakokban sem fogok unatkozni! :)  

Az első csatornaparti túránkon a páromat is átültettem bal egybe, hogy szokja egy kicsit a Disco-t. Először nagy volt a tiltakozás, hogy túl nagy ez neki, meg nem látja az elejét, nehéz a kuplung, stb.… aztán az első 100 méter után rápillantván megláttam egy apró mosolyt és tudtam, nyithatom az első söröm, lesz aki hazavezessen :)

 

Mindenkinek köszönöm az eddigi (meg persze a további), segítséget és kellemes ünnepeket kívánok!