Szia!
Ha prémért akarsz nevelni, akkor a csincsillát javaslom, bár nem tudom milyenek a piaci viszonyok. Az "átkosban" volt értelme, szerződéssel a cég biztosította a kezdő állományt, takarmányt és a prémet visszavásárolta, a hússal nem foglalkozott, maradt a termelő tulajdonába. Egyébként macerás a tartása, nagy gondosságot igényel.
Az érzésem az, hogy nyúlprém termelés nem nagyon rentábilis, ha ebből szeretnél megélni, sokat, több 1000 nyulat kellene tartani, igen ám, de mit kezdesz a hússal? Minimális az igény. Arról nem beszélve, több milliós forgótőke is kellene! Nem akarlak lebeszélni, csak figyelmeztetlek, húzós terület, nagyot lehet bukni. Szerintem maradj a libánál, ők eszik jobban a fokhagyma szárát, a nyúl csak elvétve, (akkor eszi, ha nincs más), de arra nem lehet alapozni, több a igénye.