zozomax
2013.12.11
|
|
0 0
94791
|
Söröshordóm van, kicsit domború az alja, de nem pont félgömb. Azért akadt meg szemem ezen az önkeverőn, mert az elmúlt 1 évben motorolajjal töltött kettős üsttel főztem minden gond nélkül. Aztán most lecseréltem a motorolajat fritőzolajra, főleg a szaga miatt.
És az történt, hogy a csere után elsőnek felöntött birset rögtön le is égettem. Pont olyan volt a cefre, mint a tavalyi cucc és az még csak oda sem ragadt, ez meg leégett. Nem annyira gyilkosan, de azért halványan érezhető lett a pálinkán. :-(
Ugyan hamarabb felmelegszik a cefre ezzel az olajjal, ennek ellenére ha picit is csökkentem a fűtést, akkor piszok lassan jön le, full gázon viszont odaég.(legalábbis a birs, mást még nem főztem azóta. A második felöntésnél óvatosabb voltam, tovább is tartott sokkal. De az is látszott hogy az is leégett volna rendesen ha nem óvatosokodok a fűtéssel)
Szóval agyalok valami kiegészítő megoldáson. Legyegyszerűbb volna egy sűrű szitabetét, de egy ilyen kavargatóbetét még jobb lenne. |
Előzmény: In Lak'ech (94741)
|
|