unisol2 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 5072

Szia.

Azon nem csodálkoztam, hogy jobb a gabonás, mint a cukros, csak azon kicsit, hogy nem tűnik jobbnak egyelőre a gabonaágyas cukros, a sima cukrostől, tehát a gabonaágy lesztőtápnak jó volt, de nem nagyon vettem észre, hogy ízt adna neki... Meg azt írtam, hogy a kukoricából készült durván más, mint a Jim Beam illata, de írtam is, hgoy ez végképp nem csoda, pláne, hogy az nem csak kukorica, és már érlelt is...

Az rendben, hogy kukoricából nem csináltak vodkát, csak pl. árpánál akkor annyi lenne a külömbség, hogy ha érlelik, akkor whisky? Jó ,persze lepárlással is lehet másabb, gondolom azzal döntik el, hogy mi lesz belőle. A vodka engem se érdekel, csak likőralapnak csinálom, de nem értem, a szupermarket több, mint 1 hónapja forr, és hiába nézem naponta, hangosan "zajlik", pedig az első hét utántól 18 fokban van... Már kellene pedig, pl. tojáslikőrhöz.

Előzmény: Törölt nick (5063)