Jena307 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 128134

Sziasztok nemrég voltam itt egy II.es Alhambra beázással.

Már ott tartok hogy kimegyek a tótokhoz, és meggyújtom.

 

Amin túl vagyunk, kb majd egy nap locsoláson slaggal, új szélvédő rendben, találtunk pár csepp beázást a háromszög üvegnél, és az alsó gumikédernél, sőt a pollenszűrő tartót is ujra ragasztottuk, slaggal locsolva a szélvédő alatti vízelvezető csatornából kifolyik ahogy kell, és be egy csepp sem, 

erre egész napos esőn állás után elinduláskor "bezúdul a víz", de egyszerűen nincs hol összegyűlnie a víznek, a csatorna lejt meg tiszta is, ja és csak az anyósülés felől.

Az autó jobb eleje volt sérülve, de nem nagyon, a kerék megütötte a küszöböt, az vissza lett húzva, jobb sárvédő és jobb első ajtó cserélve és kapott alvázvédelmet, semmilyen más sérülése nem volt.

A tüzfal mögé már elméletileg el sem lyuthat a víz, mert minden a csatornába tereli, 

 

rengeteg vizet rálocsoltunk vízszintes helyzetben orral meredeken lefele állva, háttal lefele állva, mindenhogy, de semmi.

 

Van e még ötletetek?

Holnap elmegyek egy bontóshoz és átnézek egy szétbontottat.

Már arra gyanakszom hogy nem lyukat kéne keresni, hanem pont fordítva, valahol be lett tömítve egy lyuk, és azért tud, felgyülemleni. Sajnos a tulaj, fiatal, de ennyire képtelen hogy megfigyelje a történéseket, még arra is hogy két csavar kivételével felszedje a küszöbtakarót, annyit tud  mondani hogy bezúdul, esőn áll egész nap, és elinduláskor, legalább is ezt hallja, holott nincs hol összegyűlni ennyi víznek.