Krinnyi Creative Commons License 2013.12.01 0 0 44358

Boarhunter!

 

A kedves társaságunk hozzá állása mérhetetlen toleranciáról, és megértésről tanúskodik irányodba! Nem is értem hogyan tudják magukat ennyire józanul, és visszafogottan kifejezni, csodálom hogy néhányan még ész érveket, és törvényeket is bemásoltak hogy rábírjanak téged egy szélesebb spektrumú látásmódra, minimális megértésre. Esetleges konszenzusra, hogy álláspontjaink közelebb kerüljenek, hogy kicsit mindannyian egy irányba üljünk a lovon!

De szűk látókörű, demagóg, arrogáns és folytonosan fenyegetőző jellemed egy fikarcnyit sem teszi személyiségedet szimpatikussá! Persze tudom hogy TE nem is számítasz empátiára, hiszen te vagy a vadász. Fajodnak méltán elismert díszpéldánya, a ragadozó!

Ámulattal olvasom hogyan válik valaki ....

...

Azt gondoltam írok neked egy visszafogott figyelem felkeltő levelt, hogy észre ved magad! 

De nem megy!

Egy szuszra olvastam végig amiket írtál, és kialakult egy kép rólad bennem!

Engedd meg hogy megosszak néhány gondolatot ezzel kapcsolatban!

Te, egy igazi pökhendi faszkalap vagy, egy ki ha én nem, fegyverem van mindenkit meg fogok baszni! Felháborító, és undorító patkány stílusod van!

Nyugodtan segíthetsz ha kihagytam még valamit te arrogáns fasz!

Te olvasod is amit leírsz? Felháborító!

Remélem egyszer te is emberedre akadsz, és valamelyik jóképességű vadász barátod fektet pofával a szarba!

Csak azért nem kívánom hogy lőjék le a gyereked kutyáját mellőle, mert a kutyát sajnálnám! De te végig nézhetnéd mit érez a gyereked, mert te nyilván képtelen vagy rá!