Operator Creative Commons License 2013.12.01 0 0 113330

Gyere, elmagyarázom mint egy hétévesnek.

 

A fórumon nemkívánatosnak tartjuk az emberiesség ellenes ideológiák népszerűsítését, tehát a - szó tágabb, általánosabb értelmében vett - náci jellegű, fasisztoid ideológiák szócsöveinek idézését. Konkrét páldákat azért nem mondanék, mert az érintett országok az ENSZ BT-t hívatnák összes mert például lenáciztam szeretett hazájukat.

 

Na szóval...

Ezeket az undormányokat nem népszerűsítjük a fórumok által.

Természetesen a fasiszta baromból rögtön kitör a jogvédő liberális demokrata és megkérdezi, hogy egy moderátor hogy jön ahhoz, hogy lenácizza az ő tiszta és szép eszméit?

Nagyon egyszerű: sehogy.

Azt, hogy egy náci szar az náci szar, kizárólag a Független Magyar Királyi és Császári Szent Táblabíróság mondhatja ki jogerősen.

 

Na most ugye itt jön a csavar a történetbe bele. Azt, hogy egy melnyikovos kurucfos az hazaáruló náci szar, azt akkor tudná rájuk kimondani a bíróság, ha lenne felettük joghatálya. De nincs, mert ezek a gerinctelen hazaáruló férgek idegen országok szerverei mögé bújva fejtik ki ártó tevékenységüket. Éppen ezért a moderatura vállalja magára azt a hálátlan feladatot, hogy ezt a szennyet nem engedi elburjánzani a fórumokon.

 

Természetesen mi jogkövetőek vagyunk, ezért ha melnyikov elvtárs idejön a Pesti Központi Kerületi Bíróságra és pert indít, hogy őt mint a kurucfos szellemi atyját és tevőleges szerkesztőjét ilyen csúfság érte, hogy lenácizták, állunk a per elébe névvel, címmel, pacekba face-to-face.

 

Persze nem árt, ha melnyikov ez esetben hoz magával két vödör vazelint is, mert eme kijelentése után 1 másodpercen belül már kattan a patent a csuklóján és van egy olyan érzésem, hogy nem szimplán a sors fintora lenne az, hogy egy cellába kerülne a kigyúrt, másfélmázsás folklórszakemberrel, aki a hír hallatán mosolyogva fényezné a tenyérnyi lilakalapos vargányagombát, hogy bábozhasson a jogérzékeny főszerkesztővel.

 

ÉRTED MÁR???

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy az éppen belinkelni/beidézni vágyott undorító, uszító szar vajh ilyen tartalom-e, akkor kérlek gyere ide, Operátor bácsi megszakérti neked és mesél egyet a Rémusz bácsiból is lefekvés előtt.

Szívesen segítek neked, az én gyerekeim ezeket a kérdéseket már 10-12 éves korukban világosan szoikták látni, igazán nem haragszom rád, hogy egy kicsit retardált vagy. Pár év alatt menni fog neked is, hidd el. Majd amikor ott tartunk, hogy a furfangos Nyúl túljárt az ordas Farkas eszén is, már kapisgálni fogod.

Előzmény: arnyekxxx (113326)