ŰTH Creative Commons License 2013.11.30 0 0 39171

A Te érvelésed gyakorlatilag megegyezik az összes akkulétezés-tagadó érvelésével. Ennek lényege ennyi: nem találjuk, tehát nincs. És ezek a következtetések jellemzően az internetről leguglizott képeken végrehajtott házilagos "reverse engineering" alapján vonódtak/vonódnak le.

 

Én nem értek az elektronikához, ezért a lenti érvelésedet nemhogy cáfolni, megérteni sem igazán tudom. Viszont mondanék egy triviális lehetőséget, amiről az akkulétezés-tagadó szellemi platform megfeledkezik. Az akku nem csak a nyák egyik vagy másik oldalán lehet, hanem BENNE is. (Nem kell, hogy vastag legyen.) Belül meg nem látszik. A kivezetései is lehetnek belül, nem látható módon megoldva. A töltés pedig történhet indukciós elven, amihez szintén nem kell látható kivezetés.

 

Amúgy engem különösebben nem izgat, hogy kinek mi a vallása (akkulétezés-tagadó, vagy hívő). Én mindenki hitét tiszteletben tartom. Én hívő vagyok, mert engem egy számomra hiteles márkaszervizes forrás biztosított az én "istenem" létezéséről, és megtapasztaltam a "deus ex machina" jelenségét, amikor az én kártya problémám megoldódott a márkaszerviz által javasolt bedugós módszerrel. Azzal engem nem fogtok megingatni a hitemben, hogy "de hát ember, értsd meg, vagyunk itt páran, akik megnéztük a nyákot - fényképen és/vagy igaziban - és egyikünk se látott akkut a kártya paneljén".

 

Én abszolút nem vitatom a hozzáértéseteket (se a Tiéded, se Weboldalét, akivel annó csúnyán összehajtottunk ebben a kérdésben), de a "nem látom, tehát nincs" érvelésetek számomra abszolút nem meggyőző, ugyanakkor úgy tűnik, a hívő platformon egyre gyűlnek a létezést alátámasztó tapasztalások...

Előzmény: creative69 (39169)