Boar... Creative Commons License 2013.11.29 0 0 44292

 

Szóval kóbort úgy irtják, ahogy akarják, de a múltkori pincs gazdival volt. Azért illett volna lecsukni a köcsögöt.

 

Az a "múltkori pincs" egy kicsit másképp nézett ki, mint ahogy anyu előadta. Azt "bevallotta" a kezitcsókolom, hogy öt blökivel kódorgott az erdőn és abból négy szabadon kószált. Ezt a cikkíró egy félmondattal lereagálta, hogy szabálytalan ugyan de hát Istenem, van ez így. Innentől indult a hazudozás. A cikk nagyjából úgy nézett ki, mintha a cikkíró a reves farka helyett a szavakat adta volna a némber szájába, úgy követték szép sorban egymást az "ártatlanságát"-egyben a vadász bűnösségét bizonyító tények.

A valóság úgy nézett ki, hogy ennek a libának már többször szóltak, az szép, hogy begyűjti a kóbor kutyákat de nem kellene állandóan az erdőben kódorogni velük. Aztán aznapra szépen meg volt szervezve a terelővadászat, felálltak a hajtók, az elállók, anyu ölebjei meg közben nekiláttak saját szakállukra hajtani és üresre hajtották az erdőt-pechjükre az egyik vadász elé ette őket a fene. Szó sem volt arról, hogy az úton, a hazudozós picsa mellett lőtték volna meg. Egyébként a fotón is látszik, hogy az a kutya kurvára nem az úton fekszik.

 

Emezt a mostanit meg azért kellene pihenőre fogni, mert Nem Fogunk Emberre Fegyvert. Faszkivan.

 

Ez így van. Általában. Viszont egyrészt nem tudjuk, valójában mi történt-kicsit meseszerű az egész, másrészt nem tudhatod, a konkrét helyszínen milyen előzményei lehettek a dolognak, nem kerültek-e többször összetűzésbe fegyveres rabsicokkal a vadászok stb. Bolond ez a világ és sokszor én sem tudom, mit csináljak. Egyre több a rabsic és egyre szemtelenebbek. A minap hív egy pecás bennünket, hogy mi ez a lövöldözés a tóparti(kiránduló) erdőben. Egyikünk sem volt kint oszt mégis elment tíz lövés pár percen belül. Másik alkalommal a vizen adott le valaki egy lövést, én a parton álltam kb. száz méterre de köztünk átláthatatlan bozót. Nekem is jöttek a kacsák, lőttem egyet, az illető hallotta a lövésemet és egy perc múlva mégis leadott még egy lövést...pofátlanság csimborasszója. Ilyen előzmények után egy éjszakai találkozásnál nem biztos, hogy maximális udvariassággal közelítesz a bóklászókhoz.

Három probléma van. Az egyik az, hogy ha egy tetves firkász nem tud másként érvényesülni, akkor keres egy csoportot akikbe bele lehet rúgni mert a társadalom vevő rá, aztán ilyen egyoldalú, szándékos félremagyarázásokkal, csúsztatásokkal és sok esetben hazugságokkal teli cikkekkel szerez magának "olvasottságot".

A második az, hogy eltartunk egy csomó szarházi léhűtőt ilyen-olyan "kamara" meg "védegylet" meg faszom tudja, milyen címen, aztán amikor megjelenik egy ilyen cikk, eszükbe nem jutna az illető firkásznak leperelni még a narkós kurva anyját is, csak lapítanak mint szar a gazban. Sokkal fontosabb, hogy milyen rendezvényt tartsanak ahol majd jól kitüntethetik egymást...

A harmadik meg az, hogy bármennyire fájjon is bevallani, egyre inkább lófaszra való a magyar vadásztársadalom. De sajna ebból az utolsó mondatból a "vadász"-t nyugodtan ki is hagyhattam volna...