spapda Creative Commons License 2013.11.28 0 0 44284

A francnak bannolták azt a félkegyelmű afgán trollt, most lenne megint 1 hétig olvasnivaló a topikban! :)

 

Ez a kedvencem:

 

"Kocsis Endre szerint azonban az erdőben sétálni nappal kell, nincs indok arra, hogy a természetjárók „éjszaka a saját életüket veszélyeztessék”."

 

Ebédelni meg délben kell, nincs indok arra, ha valaki délután kettőkor akar kajálni... Amúgy meg a cikkben leírt esemény standard dolog, én egyszer reggel fotóztam a dél-dunántúli kéktúra útvonalán, amikor megjött a pickup és a két koma közölte, hogy akár le is lőhetett volna, és különben is, náluk egész évben (értsd 365 napon keresztül) szezon van, szóval mitkeresekitthúzzakabúsbüdösbe. Én meg pont leszarom, golyóálló vagyok.

 

Viszont a sztorinak van egy mellékága, ami fontos: kutya. Nekem is van, de tudom jól, hogy az erdőben gyakran kretének rohangálnak, akik mindenre lőnek. És mivel szeretem a dögöt, ezért nem vagyok olyan hülye, hogy hagyom szabadon rohangálni az erdőben. Pedig megtehetném. Lehetne több esze is az embereknek, amikor minden héten lelőnek egy kutyát az erdőben, akkor nem biztos, hogy szabadon engedett kutyával kéne kirándulni. Mert még ha jogszerűtlen is a kilövés, az ebnek akkor is reszeltek, a bíró már nem szedi ki a golyót belőle.

 

Amúgy meg naugyehogynaugye, ezért kell terepjáróval az erdőbe menni, akkor nem történik ilyen az emberrel, max. integet vissza a hadonászó bohócnak! :)

 

Ja, és Dzsínó +1!