rev251 Creative Commons License 2013.11.25 0 0 19653

Legyen igazad! Mert az egy ellenőrzött leeresztést jelentene.

(Ha a geddonista, paranoid hozzáállásomtól eltekintünk, én sem sokkal tekintem másképp)

 

Mellesleg a háborús, az egy szélső példa

(olyan lenne, mintha minden beosztott bankalkalmazott automatikusan perre számíthatna - kivéve, aki megy kutatni az ellenséghez, meg aki véletlenül megússza, mint bujdosó vagy nagymellű bankárkislány), DE:

 

Nem véletlen írtam az események egy olyan értelmezését IS, hogy most van háború. Akkor írásom több, mint sarkított példa.

 

Az is biztos, hogy keveset látunk - csak sejtéseim vannak, azok rosszak. ennek oka az, hogy a nagy szervezetekben ezt természetüknél fogva, inherenesen belelátom. És nem olyan általánosan, ahogy volt a nagy szervezettel 50-100 éve (a parkinsoni dolgok "csak" építőkockák ma), és nem úgy, hogy "az ember már csak ilyen, sárkányfog-vetemény, stb") - bizonyítani persze nem tudok semmit. Nincsenek számaim, kereteim sem.

 

(Az előbb fellengzősen írtam holmi visszacsatolásról, meg ismeretlen vcs tényezőről. de hát azt sem tudom, MIT csatolok vissza, milyen számokat, mit jellemzek. Korai lenne még az S-paraméterek vagy a hurokerősítés ill. nyílt hurkú erősítés ismeretlenségén siránkoznom... nagyon korai)

Előzmény: advocatusdiaboli (19652)