kemorgo Creative Commons License 2013.11.18 0 0 30748

Hát ki tudja :D Bármi lehet...

A most négyheteseket valamiért nem 30 napra, hanem 32-re fialta meg az anyjuk, na, ők másnap már szőrösek voltak és nagyok, mint egy-egy fél bocs.

Az volt a szerencse, hogy vasárnap este még éreztem mozogni a kicsiket a hasában, igen-igen aggódtam érte, hogy reggel, mire kimegyek, már halva lesz. Ráadásul másik vérvonalú anya, aki nem kapkodja el a fészeképítést, utolsó pillanatra hagyja mindig.

Ha nem látom, hogy sikeres volt a párzás, azt hittem volna, nem is vette fel, igen fürge volt utolsó pillanatig, és nem is igen volt hasa. Igaz, csak hat gyereke lett.

 

Ez a mostani anya, ez már félidőtől gömbölyödik, és esténként, amikor a bak sétálgat egy kört, már akkor makogott, meg veszedekedett, ha a bak ránézett, vagy feléje indult.

Szóval nekem már nem kell próbafedeztetést csinálni velük, a többség perceken, órákon belül, a bak után máris bolond lesz, úgyhogy tudom, sikerült a dolog.

 

Minden új anyánál tiszta görcsbe vagyok, főleg, amiket olvasok, hogy mások hogy járnak, jártak, legszívesebben le se feküdnék :D :D

Előzmény: Törölt nick (30740)