Scalabrini Creative Commons License 2013.11.15 0 0 69

Most látom, hogy a második irományom nem ment át! 40 percig írtam.........

Na összefoglalom még egyszer:

Közlekedés:

Vasút hiányában (csak elővárosi van!), repülő vagy busz. Az ország méretei miatt ne gondolj az Európában megszokott buszokra! Itt van 1., 2., sőt 3. oszt. autóbusz is! Mi kétszer is 2. oszt. busszal tettünk meg s Bs. As. - Puerto Iguazú utat. A buszjegy árában a teljes elletás már benne van! Az argentínok szerint a legjobb a "Via Bariloche" - idén ezzel a társasággal mentünk, nagyon jó még a "Crucero del Norte" - 2010-ben pedig veük utaztunk. Szerintem az ellátás talán még a "Crucero del Norte"-n egy kicsivel még jobb is volt. További infó: www.omnilineas.comPénzváltás:

Október végén a bankban 1 Euróért 8 Pesót adtak, de feketén 12 ill. 12.2-at! Dollárt vinni jobb, de én Ausztriában dolgozom, tehát evidens voltz az Euró.

Szállás:

Az Argentínai Katolikus Magyarok Szövetségének van szállása 4 - 5 szobával, egyszerű de szerintem megfelelő. További infó: www.mindszentynum.org

Étkezés:

Ha Argentína akkor csak marha, marha, marha! Ne gondolj az európai marhahúsra, ez más! Ezt nem lehet mással összehasonlítani!

Ha van még kérdésed, írj!

Még valami: ez a déli félteke! a Nyár: December/Január/Február Bs.As.-ben nagyon meleg! Persze Ushuaia ilyenkor a legjobb (bár én még ott nem jártam!).