Cirkusz01 Creative Commons License 2013.11.14 0 0 1386

Szia! Gondoltam, hogy valahogy így van ez.Úgy gondolom, kixsit érzékenyek.Nagyon sok olyan írás, hozzászólás születik a Fórumon, amit én máskpp értékelk, ők törlik.Volt, hogy az én hozá szólásomat is törölték,leglábis a felét.Át gondolva, lehet, hogy igazuzk volt. Tudod, az írást sok féle képp lehet értékelni, értemelmezni.Az élő szó sokkal jobb.

Ami még sokszor szemet szúr, az a kötöztködés, meg nem értés.Már nem zavar.Kis kihívást jelent számomra, ha valakit meg kell győznöm arról, amit már több ezer éve tutunk, és alkalmazunk.

Már a mellé, és féle beszélés se zavar.Tükör írta valamikor nekem, ismerd meg ki az aki csak falsból ír.Csak arra reagálj ,ami komoly probléma.Lehet, hogy nyers, és kicsit parasztos, de úgy gondolom a maga a módján jót akar.

Nem arra gondoltam hogy issza könyörögd magad.Át beszélni , hogyan is gondoltad ezt valójában. Én látom, tudom.

Fontosnak tartom a jó szakembek összefogását.Azért, hogy a szakma talpon maradhasson.Volt, hogy majdnem a nulláról kellet fel állnom.Egyre több nagy szakember osztja a félelmemet.A hírtelen nagy méhpusztulásról.Megelőzni  csak az önzetlen öszefogással lehet.Én a katasztrófa után is méhész fogok lenni. Ne legyen, A környezetemben ezért igyekszem megtenni mindent.

Bocs kicsit el kanyarodtam. Szóval az írásokból látom, hogy ki akar jót, ki látott méheket, és ki a fejlődő képes.

 Sokan a Méhész fórumon arra lusták, hogy el olvasák a bemutatkozásokat.Mielőtt valakivel vitába szállok, esetleg eszmét cserélek, utána nézek, vajon ki is ő.Egy kezdő tudatlant képtelenség meg győzni bizonyos dolgokról.Még akkor sem ,ha akarja.

 Most már be fejezem, mer attól félek, nem tudom elküldeni. Itt, és a többi fórumon még bezélünk.Nem bánnám, ha Méhész fóürumon is újra ott volnál. Inkább , mint Tomipapa-Ariosztmtelész.

Tudod, ő a földim, bár a kiléte még számomra is kérdéses.Valamikor itt születet,és inen ándorolt el.,Adonyból.Türelmes ember lévén, ráadásul nyíilas is vagyok, meg várom.

  Üdv Cirkusz

 

 

Előzmény: Kempingez (1385)