hul Creative Commons License 2013.11.12 0 0 123330

Hozzászólnék, egyetértően és támogatóan az előttem szólóhoz... tömegközlekedve nehézkes az ugrálás a horvát parton. Másodszor, a tengerparti elképzeléseket (előítéleteket, elvárásokat)  törölni!

Ha Rimini mesés homokos képe lebeg előtted, akkor oda kell menni. Ha ugyanez görög zászlóval, nos akkor oda célozz. Horváto. többnyire köves, kavicsos és eszméletlen vadregényes. Fantasztikus partok vannak, meseszép, de más, mint a homokos olasz-görög. Aki számozott nyugágyra ágyik (a tömegben), ne ide menjen.

Épp a vadregényessége és az ezáltal nyújtott tengerparti képe/élménye, amiért annyian ide járunk. Vagyis feladni a prospektus képeket, csatlakozzatok olyanhoz, aki már ismeri és segít, hogy isteni helyeket megismerhessetek. Pula tényleg csak az az egy építmény, semennyire nem a "horvát tengerpart". Mindehova elvisz a busz különben, délre is, és ha jót akartok, érdemes ott kezdeni... Trogír, v. valamelyik sziget, helybe visznek és strandolhattok éjjel nappal. Apartmanok, szállodák, magánházak telis teli a net velük.

Előzmény: minidoctor (123324)