lsp12 Creative Commons License 2013.11.12 0 0 66

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

kb 3 hónapja voltam, és én úgy gondolom, hogy pénzbeszedés szaga van a dolognak. Elmentem egy állapot felmérésre 20 ezerért!! És mi volt? 20 perc duma, 5 perc vizsgálat, 20 perc duma. Így jött ki több mint egy órára a vizsgálat.

 

20 ezer forint, ezért rengeteg!! Ha megkérdeztek volna, hogy szerintem mennyit ér ez a vizsgálat, azt mondom, 3 ezer, de maximum öt!

 

Én nem jelentkeztem másra, csak erre az állapotfelmérésre, ennek ellenére azonnal beirtak, heti 2-3 alkalmas terápiákra (nem tudom hány héten át) 7000 ft-ért/ alkalom. Remélem érthető voltam, tehát meg sem kérdeztek, akarja-e, egyszerűen csak visszarendeltek! Fizess ökör!!

 

Amikor mondtam, hogy nem igazán akarok jönni, nem örültek nekem, pedig amikor beléptem olyan kedvesek voltak!

 

Mivel sok mindent nem találtak, (hála istennek) kitalálták, hogy allergia vizsgálatra is elmehetnék. A recepciós néni azonnal le is csapott az alkalomra, mi lenne, ha ezt más most azonnal megcsinálnák. (Persze, súlyos ezreket hagyjak még ott, a 20 ezren felül. Nem kértem!)

 

Előttem ketten végeztek, mind a kettőtől ugyan úgy kérdezte a recepciós, hogy az allergiát esetleg azonnal meg is lehetne csinálni …  

 

Nem mondom, hogy nem jó semmire. De ez a pénzt-hajtós stílus azért nem semmi. Pláne azok után, hogy olyanokat mondtak, h az eszem megállt! PL:

 

keveset igyak naponta, csak akkor kell ha megszomjazok, enni viszont egész nap kell, napi 5-6x keveset, akkor is ha nem vagyok éhes. ( Minek egyek, ha nem vagyok éhes?????)

 

edzés közben ne igyak - mi????????

 

vörös húst ne egyek – ez már a könyököm jön ki, ha vörös húst nem szabadna enni, az emberiség már rég kihalt volna!

 

Délelőtt nem szabad gyümölcsöt enni – WTF ???????

 

a gyümölcstől hamar megéhezel, mert hamar felszívódik, aminek az oka, hogy az is csak szénhidrát, mint a tészta – úgy tűnik a doktor úr nem ismeri a glikémiás index, és a glikémiás telitettség fogalmát!

 

na mindegy, ha van felesleges 20 ezred, akkor menj el. A beteg ember egyébként is kiszolgáltatott, és kapaszkodik mindenbe, amibe csak tud. De előre szólok, hogy a vége nem 20 ezer lesz!

 

Az SM-re egyébként egy jó alternatíva Szendi Gábor zöld könyve.