juhosttt Creative Commons License 2013.11.11 0 0 30548

Nem iskoláztam le mindenkit, csak barna annyira erőszakosan áll ki a hülyesége mellett (már nem az első eset) hogy nem hagytam annyiban. A háztáji nyúl taráshoz valóban nem kell sok ész, de ez megint másik téma. Már nagyon kitágulni látszik a vita témája.

 

Konkrétan mért ilyedne meg egy kezdő és mitől? 

 

Nem tudom kitéve betéve a gyógyszereket, és szerintem hogy mennyire ismerek fel egy adott bajt hát szerintem én döntöm el, mivel én tudom, hogy felismerem vagy sem. Szóval légyszives ne hasonlítgass nyulat nem látott állat orvosokhoz.

 

Nem kell vitapartner, de ha nem látod be, hogy M.Barna mekkora baromságot írt, akkor sajnálom... Nem szoktam túlságosan megragadni egy téma mellett. De felőlem akkor írjon minden kezdő nagy baromságokat... nyomják bele a féreg hajtót, a kokci ellenes szereket dupla/tripla dózisban, adják nekik az egyéb nem éppen nyúlnak való takarmánynövényeket, mert hát ez a magyar trend, ezt kell követni. Ha valaki kicsit széleskörübben látja a dolgokat, annak be kell fogni a száját, mert az már ellenkezik az elvekkel. - Ezentúl ezt követem akkor én is a fórumon.

 

Végezetül: Elég sok topic-ban be-be szólogatol, le-le szólsz, meg stb... Mért olyan nagy baj az, ha nem a fülénél fogom meg a nyulat, és azt adok neki enni ami egy nyúlnak való? Mért baj az, ha nem téglából épül fel a kacsa tojó helyisége? Nem attól lesz egy kacsa jó, hogy tégla épületben van, hanem attól hogy hogyan tartod. Neked személy szerint nem vált be, hiába volt nagy udvar nagy hely stb. Mégse szólt le dúrván senki, hogyan tartod. UI.: a vas hulladék a méh telepen, erre már tényleg nem lehet kifogásod. 

Előzmény: japipapi (30545)