mr. monoszkóp Creative Commons License 2013.11.11 0 0 582

Az alábbi hozzászólás a jogi fórumon olvasható:

 

„MéFeri # e-mail 2013.11.09. 12:54

Üdvözlök mindenkit!


Sz.-Sz.-B Megyében egy kisfaluban a Tigáz zrt emberei azzal vitték el apám gázóráját, hogy a referencia értéke nem jó, ezért megszakértik.

 A szakértő megállapította, hogy a plomba lenyomata eltér a gyáritól, ezért megállapította a jogtalan vételezést, majd kiszabta a kötbért is. Nem történt csalás részünkről ezért panaszt tettünk a Tigázná sok kérdésben a szakértő ellen, aki Vincze László és fegyverszakértő, a kompetenciáját kérdőjeleztük meg.

Erre a válaszuk, nekik mindegy milyen szakértő vizsgálja meg, csak legyen benne a névjegyzékbe!!! Hát akkor egy orvosszakértői is végezhetné???

Nem hiszem, ezért panaszt tettem a szakértői kamaránál, ahol megállapították, " TÖRVÉNYTELENÜL JÁRTAK EL"!!! mert nem végezhette volna a vizsgálatot. Megfenyítették. Úgy gondolom, ha törvénytelen vizsgálatot végeztek, akkor már félig nyertünk.!! Most az energia Hivatalnál teszek panaszt az ügyben.

NE HAGYJÁk maguk!!! HA ez a szakértő végezte el a szakértői vizsgálatot panaszolják meg. HA kel adok mintát a panaszhoz, elküldöm a szakértői kamara válaszát is!!! …..”

http://www.jogiforum.hu/forum/31/11407