gibbonpitti Creative Commons License 2013.11.08 0 0 7965

nem vagyok sértődős csak nem szeretem az álltalánosítást.

 

aki ismer tudja milyen ember vagyok.

 

én is soknak segítettem/segítek innen és máshonnan is még ha nem is tudjátok......most pl. egy galaxiba csinálok egy webasto állófűtést egy embernek akivel eddig 3x találkoztam összesen és a C kazán+kábelköteg(ezt én csináltam meg hozzá,mert nem volt meg)+bekötés anyagárban 35ért megy,nekem ennyibe fájt úgy hogy én mentem a kazán után is helyette.

 

van akitől hosszútávon visszakapom azt amit adok,de van hogy nem.

 

nem vagyok egy pénzéshes ember sem,aki már találkozott velem az tudja!

 

sokszor vadidegen embereknek fél-egy napokat dolgozom max egy pizzáért.

 

ez a fűtéses dolog nálam amolyan kikapcsolódás,vannak dolgok amiket nem annyira ismerek benne,de szerintem nagyobb részét vágom.amit meg nem tudok azt igyekszem megtanulni.

ez is csak olyan szerkezet amit ember csinált,így megtanulható.

 

pl. beszéltem személyesen a minap egy emberkével aki a vezérlőpanelt keni-vágja....sztem az az igazi rákfenéje a dolognak.a többi csak mechanika.beszélgettünk elég sokat és az jött le nekem mint az autóknál is:hiába tudsz diagolni sokszor nem az a baj és ha nincsenek elektornikai ismereteid akkor olyanokra szorulsz mint ő.nem volt rest megérteni amikor ő is beleszaladt abba,hogy mindenki csak vonogatja a válát amikor az a rossz.és nem csak mondta,hogy ezt nem nagy dolog reprodukálni.meg is csinálta és gyártja folyamatosan....

 

mindenkinek olyan tapasztalata van,feltéve hogy érdekli amit csinál,amivel már találkozott.

 

 

szóval én nem lehúzni járok ide(mint egy pár user,akinek nem inge ugyebár...) és más fórumokra hanem tanulni,nekem is vannak a saját másik hobbymban olyan trükkök amit nem mondok el mindenkinek.ezt is megértem csak akkor nem kell lefikázni a másikat.az sem baj ha vki azt mondja ezt meg azt én meg tudom neked oldani ennyiért aztán az ember eldönti reális-e az összeg vagy sem.

de akkor tudja megoldani ne pedig csak szédítse a másikat.megoldás mindíg van csak kérdés mennyire rentábilis.

 

köszönöm és elfogadom a segítséget....  :)