Dontotika Creative Commons License 2013.11.06 0 0 53523

3 francia autóm volt már 2 ilyen citrom  ( Elötte egy coupe 1.6 az jobb volt ! ) és egy 406 3.0 v6 peugeot ...  

 

  A kis citrom az árát megéri a peugeot szervizelése egy vagyon !!!   A kis citrommal az a baj,hogy a kábelek mennek szét és nehéz kiszűrni azt hogy mi is a valós baj. Jó autó lenne ha ilyen faszságokkal nem cseszik el. Konkrétan el nem romlott soha,csak ilyen bosszúságok voltak rajta.

 Olasz autóm is volt. Imádtam de azt 0km-el vettük 30.000-nél már cseklámpák égtek,de nagyon JÓL szuperált ennek ellenére is. Igaz normális szerelőt NEM találtunk hozzá,még szervízben sem.  (összetörtem totálra sajnos) 

 

Bmw-ből sajnos van JÓ és rossz is ahogy írtad.  De egy benzines sor 6 láncos kimegy a világból ! Az is elromlik,de cseréled az alkatrészt és megy tovább. Ennyi.

 

  Nem vagyok 60 éves, és nem hiszem ,hgy az hogy kinek mennyi autója volt vagy tapasztalata a kor függvénye . de ha megnézed nem véletlenűl 1.5milla egy e39 jó állapotban (98 as évjárat akár )  és 600e (2003as ) ft egy jó állapotú citrom. Ne hasonlítsük össze a 2 autót mert nem egy kaliber. 

 

  De a francia - olasz autók valjuk be nem arról híresek ,hogy megbízhatóak. Vagy te másképpen tudod ???

 

 A citroen ennyiért 4 légzsákkal ,kényelmes ülésekkel 5 ajtóval megérte , ennyi. De nem egy élményautó. És nem lehet szeretni. Aki mást mond az nem vezetett még "autót" !

Előzmény: francecoupe (53521)