Törölt nick Creative Commons License 2013.11.05 0 0 69327

Talán itt vannak hozzáértők a kérdésemhez.

WC felújítás közeleg, és a csavargatós "schell" szelep helyett, amit nem szeretek, valami tartályos megoldást szeretnék felszerelni, meg egy kézmosót is de a wc nem túl nagy. Panel.

A (szerintem) totál logikus, wc hátuljára szerelt tartályon lévő kis kézmosós verziót sehol sem találok, pedig nagyon hasznos, praktikus lenne. Minden ott van ami kell, plusz szagelszívó is beköthető lenne egyszerűen és a víz sem menne kárba kézmosáskor.

 

Sajnos olyan kis nagyon egyszerű, kisméretú, szolid mosdót amit a sarokba, vagy a falra tudnék szerelni, nem lelek. Az obiban láttam sarokmosdót, tökéletes is lenne, de az a 40-43 centi is sok, sajnos. Sima egyszerűt keresnék, mint egy virágládát, semmi extra dizájn nem kellene.

 

Az jutott eszembe, hogy egy egyenes, 100-as lefolyócsőből egy ürítő és egy töltőszelep összeházasításával egy függőleges tartályt építek a sarokba, s így a wc-t is hátrébb tudom majd tenni pár centivel, azaz ennyivel több hely lesz elöl ami sokat jelentene.

 

A wc wgyik oldala pozdorja, mögötte mennek a szagelszívók, lefolyók, stb, de minha ott is lenne még pár centi plusz, ami szintén sokat jelentene a komfortérzeten. Még nem bontottam ki.

 

Valaki találkozott már hasonlóan elmebeteg "megrendelővel"? A területe 110X80-as, és oldalt van az ajtó. A villanykapcsoló meg belül, a wc-vel szemben, hogy este keresni kelljen... de ezt megoldottam már egy mozgásérzékelővel. Biztos, hogy egy nő tervezte a világítást is a kapcsoló fölé közvetlenül, aki soha az életben nem pisilt állva... :)