Juhász Tamás88 Creative Commons License 2013.11.03 0 0 92375

Sziasztok!

 

A történetem ott kezdődne hogy vásároltam egy 50l-es inox söröshordót amit csak alszesz finomítására használnék! Kisebb átalakításokkal meg is született a remekmű, de a próbafőzést közel sem mondanám  sikeresnek, mert a lefőtt párlat jobban hasonlít a mosogatólére mint a fionomítás előtt! Koszos és apró fekete szemcsékkel van tele! A csöveket és a hűtőt is ellenőriztem tiszta volt minden és az üstben (hordóban) sem találtam semmi szennyeződést! 

 

A kérdésem az lenne hogy esetleg nem-e keletkezhet ez a hiba az alszesz túl gyors fűtéséből esetleg túlfűtéséből? A hordót mikor fűtöm szerintem a normál hötágulásos pattogásnál sokkal jobban pattog! Ez normális?

 

Ha bármi válasszal, tanáccsal tudtok szolgálni azt előre is köszönöm!

 

További szép napot kívánok mindenkinek!