Juhász Tamás88
2013.11.03
|
|
0 0
92375
|
Sziasztok!
A történetem ott kezdődne hogy vásároltam egy 50l-es inox söröshordót amit csak alszesz finomítására használnék! Kisebb átalakításokkal meg is született a remekmű, de a próbafőzést közel sem mondanám sikeresnek, mert a lefőtt párlat jobban hasonlít a mosogatólére mint a fionomítás előtt! Koszos és apró fekete szemcsékkel van tele! A csöveket és a hűtőt is ellenőriztem tiszta volt minden és az üstben (hordóban) sem találtam semmi szennyeződést!
A kérdésem az lenne hogy esetleg nem-e keletkezhet ez a hiba az alszesz túl gyors fűtéséből esetleg túlfűtéséből? A hordót mikor fűtöm szerintem a normál hötágulásos pattogásnál sokkal jobban pattog! Ez normális?
Ha bármi válasszal, tanáccsal tudtok szolgálni azt előre is köszönöm!
További szép napot kívánok mindenkinek! |
|