Igazad van, az időről nem írtam.
Napokat nem számoltam, nem dokumentáltam, mert folyamatosan gyűjtöttem bele a gyümölcsöt ahogy az érett, de naponta kétszer megkevertem a cefrét, míg felhabosodott a lazán lefedett műanyag hordóban.
Aztán, amikor leülepedett és már csak lé volt a tetején (kb. csütörtök magasságában), hétvégén nekiálltam a kifőzésnek. Eltartott néhány napig, majd miután az összes cefrét lefőztem, egy nap pihenő után a készülék alapos átmosását, áttakarítását követően két egymást követő nap alatt letisztáztam az anyagot.
Ha nincs egyéb gond az anyaggal, ahogy az írásaitokból kitűnik,így már nem is probléma, hiszen a lezűrés után minden a legnagyobb rendben van állagában, ízében, illatában és zamatában.
Csak azért zavart a dolog, mert úgy éreztem, hogy ennél odaadóbban, precízebben már nem igazán lehet ezt csinálni.:-)