Miklós1 Creative Commons License 2013.11.03 0 0 92363

A fórumos módon készült pálinkákból egész sorozatot vizsgáltatott be laborban vasbicikli és egy sem volt rezes, pedig volt full rét főzős is meg savállós is köztük. Legtöbbször elég a gondos cefrézés  és azonnali lefőzés, de ez nem jön össze mindig és ezért szoktam a saválló hűtőt is javasolni. Bár nagyon sokszor hangsúlyoztad, hogy minden a leírások szerint készült, de legalább egyszer közölhetted volna, hogy hány napos erjedés után hány nappal főzted a cefréket, mert ez közelebb vitt volna a magyarázathoz. Így csak azt mondhatom, hogy esetedben csoda történt, ez már nem az én hatásköröm:-)

pasig

Meggynél történt a 6 főzet közül csak a 4.-ben, ismétlem:nem tudom a fényes bevonat magyarázatát.

Más

Egy riport a pálinka nemzetközi és hazai helyzetéről és arról, hogy a mi nyugodt tevékenységünknek hamarosan befellegzik.

Előzmény: Sztarij Granicsar (92358)