Miklós1
2013.11.03
|
|
0 0
92363
|
A fórumos módon készült pálinkákból egész sorozatot vizsgáltatott be laborban vasbicikli és egy sem volt rezes, pedig volt full rét főzős is meg savállós is köztük. Legtöbbször elég a gondos cefrézés és azonnali lefőzés, de ez nem jön össze mindig és ezért szoktam a saválló hűtőt is javasolni. Bár nagyon sokszor hangsúlyoztad, hogy minden a leírások szerint készült, de legalább egyszer közölhetted volna, hogy hány napos erjedés után hány nappal főzted a cefréket, mert ez közelebb vitt volna a magyarázathoz. Így csak azt mondhatom, hogy esetedben csoda történt, ez már nem az én hatásköröm:-)
pasig
Meggynél történt a 6 főzet közül csak a 4.-ben, ismétlem:nem tudom a fényes bevonat magyarázatát.
Más
Egy riport a pálinka nemzetközi és hazai helyzetéről és arról, hogy a mi nyugodt tevékenységünknek hamarosan befellegzik. |
Előzmény: Sztarij Granicsar (92358)
|
|