Csak Gábor Creative Commons License 2013.10.29 0 0 92140

Sziasztok!

Szeretném megosztani egyik kísérletem eredményét.

Nos szimplafalú főzőben, úgy főzőm az almát, birset és mostmár mindent kb 10-főzés óta(30l üst), hogy a foamsollal kikenem és alágyújtok (gázégő finom láng) amíg egy picit nem kezd ez gőzölni, ekkor öntök rá egy pohár melegvizet. Utána pedig a szokásos víz +alma/birs. az a tapasztalatom hogy 15-5ig szedve nem ég le, maximum minimális de nem fekete ragadvány keletkezik, akár kézzel, akár egy mosogatószivaccsal könnyedén eltávolítható. max 1perc. Napok óta cska birset és almát főzők és ez már bevállni látszik, nincs az üst alatt már +lemez és már nem olyan lassan fűtöm mint eleinte.
Ha gondoljátok próbáljátok ki, nekem bevállt.