Operator Creative Commons License 2013.10.27 0 0 74931

Drágáim!

 

A szigeten akkora vihar készül, hogy

- a magyar hírportálok is óvnak tőle

- nektek is jól megcsavarta a fejeteket a légnyomás

 

Pár apró tanulság a mai napból.

 

1. Ha valaki bejön ide és tapasztalatlanságából adódóan nem olyan a belépője mint amihez szokva van a kocsma törzsközönsége, még ne a széklábbal kezdjétek nevelni, mert ez lesz belőle.

 

2. A legnagyobb félreértéseket eddig minden esetben az okozta a fórumon, hogy egy frissen bejövő nickről azt hitték a kocsmapultot éppen támasztó törzsvendégek, hogy egy régi bajkeverő fikanickje. nem mindig az...

 

3. Nyugodtan legyetek türelmesek az új vendéggel, el lehet neki magyarázni részletesen mindent, mik itt a szokások, hogyan fórumoznak az itteniek, miről beszélgetnek, de ha nincs türelmetek hozzá akkor szóljatok, megteszem én.

 

4. Az új vendég is lehet tanácstalan, s emiatt olyat mond ami félreérthető. Nyugodtan tételezzük fel a jóindulatot a részéről és úgy bánjunk vele.

 

5. A vendég akkor se anyázzon, ha netán a régi lakók félreértik és szekálni kezdik.

 

6. Ha mindezek ellenére elgurul midnenkinek a gyógyszere és kitör a cicaharc, szóltok, jövök, elsikálom, kibékítem, satöbbi.

 Ne ti osszatok igazságot, a rendfenntartásra itt vagyunk mi. Az apart kis pajzsocskáról meg lehet ismerni, hogy ki az, aki toppanthat mérgesen a lábacskájával a topikban. Nekem a vörös csillagocska nem azt jelenti, hogy párttag vagyok vagy netán Heinekent iszom, hanem olyan bazi nagy pofont tudok adni szépen tudok nézni mint a a Wunder Wuman az amerikai TV-ből. Tudjátok, neki terem a kertjében a Wunder Baum.

 

Na szóval. Szerintem spongyát a veszekedésre, a front elmúltával fújjátok ki magatokat és kezdjétek elölről az ismerkedést.

 

Az új olvtársnak:

 

Ez fórum, nem chat. Főleg ebben a topikban, ahol - kivéve DSZ - dolgoznak is a népek, szabadidejükben meg bóklásznak erre-arra főleg a gyerekekkel, nem válaszolnak azonnal egy kérdésre, felvetésre, egyrészt mert nincsenek gépnél éppen, másrészt mert éppen aki itt van, az nem tud rá mit mondani. Ez nem bunkóság, nem neked szóló sértés, egyszerűen a fórumozás ilyen, nem teljesen interaktív.

 

Ha újként esel be valahova, előfordul, hogy valamelyik régi bajkeverő friss inkarnációjának néznek, ilyenkor állni kell a hiriget, úgyis tisztázódik és akkor sisakrostélyt fel!, majd barátkozás. Mondom, ez egy ilyen műfaj.

 

Itt vannak olyanok, akik sok-sok éve ismerik egymást, hétvégeken együtt kakaóznak, az ő "fél szavakból is értjük egymást" dolgaikba csak belezavarodni lehet, nem érdemes ugrani a témára.

 

Szóval az ide írogatók általában évek óta kint vannak már, persze hetente beesik 2 aki azt kérdezi, hogy melyik utcában kezdődik a kolbászból font kerítés mert akkor rögtön oda venne buszjegyet, de hát ez is ennek a topiknak az életéhez tartozik.

 

Welcome to the board!