petir Creative Commons License 2013.10.27 0 0 49723

Üdv.

 

Visszatértem a régi szerelőmhöz kiolvasott, a hiba bent volt megint a kocsi nem jelezte vissza mert ugye normális működés volt . Laptopról törölte a szerelő majd azt beszéltük meg itt kéne hagyni pár napra belenéznek kocsiba! Leszedték a turbót volt meglepi... Ritkán látott korommennyiség a kipuffogó oldali csőben ez álltal keresztmetszet csökkenés is * ezen kívűl szegény turbó kicsit olajos is volt illetve a turbós szerint a tengelyen mintha minimális lógás is lett volna.

 

A turbós takarírott egy nagyot , kicserélte az összes tömítést , a tengelyt rendbehozta illetve a házon volt egy sérülés az cserés lett! Most lett egy ilyen szép turbóm :) Pár kép aki még esetleg nem találkozott volna a saját turbójával. Kívánom amúgy senkinek se kelljen !!! Nem jó buli :D   Bízom benne , hogy a problémám ez volt eddig nem jelentkezett a hiba KOPP-KOPP :)   A kocsi meg kicsit fürgébb lett amúgy :D

 

 

 

*

Itt lenne egy kérdésem csak próbálok logikusan gondolkodni a keresztmetszet csökkenéssel kapcsolatban.. kisebb keresztmetszet a levegőnek ugyanúgy át kell menni ha kisebb a keresztmetszet gyorsabban áramlik a levegő , ergo gyorsabban forgatja meg a turbót nagyobbat tölt?Lehetett ez miatt a túltöltés?

 

 

 

Másik kérdésem:

Az ajtó alatt lévő egyik égőm kiégett még nem néztem , hogy lehet cserélni meg azt se tudom milyen izzó való oda. Ebben tud valaki segíteni? illetve a ledek korában eszembe jutott , hogy lehet esetleg leddel helyettesíteni , nem boritja meg a computert?

Előzmény: 409 (49704)