CSERMANEK Creative Commons License 2013.10.26 0 0 48875

Intersport túranap

 

Tavaly valahogy odakeveredtem, idén is ez jutott, mivel a Bükk messzebb volt. Jó élményeim voltak, bár nem egy klasszikus erdei terepverseny. Sok a dózer, érezhető mennyiségű a beton is.

 

Kézikulaccsal, rövidcuccban középről indultam, kényelmesen. Egy célom volt - kifutni minden emelkedőt. A kevélyig tipegtem becsülettel, durva tempókkal mentek el mellettem az emberek, de gondoltam 30 sem kevés, én nem fogok rohanni az elején. Az idő szép volt, már az első utcától melegben futottunk:-)

 

Egyenletes, tempós futás lett belőle, felfelé figyeltem a pulzusra, lefelé meg gyakoroltam a technikát. Jó volt nem egyedül, magányos edzésként futni ezt a 27 km-t (ennyit mértem a 29 helyett), lekötött a sporttársak mozgásának, állapotának követése. Csobánkán zserzseli kartárs utólért, én azonban őt már nem. 2:41 lett, ami szintén azt igazolja, hogy ez nem lehetett 29 km, inkább 27.

 

Célban zsírosdeszka, tea, kis csacsogás és irány a gyerekekért.

 

Jó azért ez a verseny. Olcsó, mindíg vannak a pályán, gyors a pálya, és szép az idő. Edzésnek kiváló volt.

 

Másfél gélt és 1 liter vizet fogyasztottam el kb. A pályán frissítés továbbra sem volt, 21 km-nél lehetett vizet inni. Mondjuk nem is hiányzott...

 

Cs.