olvas0 Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4610

:)

Pedig elmondtam előre mi micsoda :)

A világos az eperborból készült konyak. Nem szeretnék többet olyat csinálni, kicsit sokba volt.... na meg kármentés volt... Ahhoz képest nagyon jó lett bár tényleg nem egy erős íz, viszont annál zamatosabb... öm féle recept, de nem mertem agyon pörkölttölgyfapálcázni ezt sem.

A másik szintén öm recept, tőzegen füstölt maláta savanyúcefrézve. Három naposan nagyon finom volt, akkor kellett volna kiszednem a pálcákat, igaz akkor még épphogy volt színe.... Ha neked ez ízetlen akkor nagyon kíváncsi leszek a tiédre, lehet azért nem lett jó mert bátrabban kéne érlelni.....???

Mondjuk ez szerintem olyan hogy ki milyet szeret, a skót whiskinek eleve más a karaktere mint a börbönnek amit te főzöl-mert te azt főzől nem de?

A másik az hogy scotch és scotch közt is van különbség. Pl ami nekem bejön az a chivas, dewars, 12éves bali; de a sima bali, joni, pl nem jön be, De én is változok folyamatosan mert pl régen a jamison volt a kedvencem, multkor kaptam egy üveggel, annyira nem jött be hogy még mindig ott van és ennek kb másfél éve..... De szeretem a royal crown-t, a fekete és zöld jb-t-a fehéret utálom-, a tenessy még elmegy bár az is csak jéggel mert elég édes. De most már nagyon innék valami jó whiskyt megint.... Jön a december majd veszek megint magamnak 1-2jobb fajtát.

 

Előzmény: Törölt nick (4608)