peca_matyi
2013.10.22
|
|
0 0
91679
|
Nem egészen értek veled egyet.
A szimplában higítanod kell a cefrét vízzel, így a vizet főzöd feleslegesen.
A duplafaluban meg a duplikátorban lévő hőközlő anyagot. Igaz ezt nem feleslegesen.
Nem nagy különbség az energiában viszont hatalmas a különbség a kidobott alszeszben és a leégetett cefrében . Ezt a versenyt csak a duplafalú nyerheti.
Ha pedig minden nap egyet főzöl , akkor hagyd benne a meleg moslékot a főződben és csak az új felöntés előtt ereszd le. 85 liter cefre nagyon-nagyon sokáig tartja a meleget. Ez ugye a szimplában nem érdekes , mert ott kiöntés után azonnal kihűl a főződ , de a duplafalúban simán lesz még 60-70 fokos az olajad ekkora tömegben. |
Előzmény: elek81 (91669)
|
|