peca_matyi Creative Commons License 2013.10.22 0 0 91679

Nem egészen értek veled egyet.

A szimplában higítanod kell a cefrét vízzel, így a vizet főzöd feleslegesen.

A duplafaluban meg a duplikátorban lévő hőközlő anyagot. Igaz ezt nem feleslegesen.

Nem nagy különbség az energiában viszont hatalmas a különbség a kidobott alszeszben és a leégetett cefrében . Ezt a versenyt csak a duplafalú nyerheti.

Ha pedig minden nap egyet főzöl , akkor hagyd benne a meleg moslékot a főződben és csak az új felöntés előtt ereszd le. 85 liter cefre nagyon-nagyon sokáig tartja a meleget. Ez ugye a szimplában nem érdekes , mert ott kiöntés után azonnal kihűl a főződ , de a duplafalúban simán lesz még 60-70 fokos az olajad ekkora tömegben.

Előzmény: elek81 (91669)