Mágus23 Creative Commons License 2013.10.18 0 0 55160

Tisztelt Urak!

A mai nap délután visszaolvasgattam a fórumot és találtam egy bejegyzést Felek Ferenc fórum társunktól a Fialovits képek tárgyában. Szerettem volna rá reflektálni, de közben eltünt a hozzászólása. Szeretnék egy néhány tévhitet és rosszindulatú pletykát egyszer és mindenkorra véglegesen eloszlatni. A Fialovit Béla hagyatéka egy védett gyűjtemény, amelynek kezelője E. T.Úr. A törvényes védettség összes kötelezettsége és szabályai szerint szakszerűen kezeli ezt a hagyatékot.

Itt a fórumon egy tévhit van eluralkodva, mégpedig az, hogy a Fialovits képekhez nem lehet hozzáférni. Ez nem igaz. Korrekt és tisztességes hangnemben fel kell venni a kapcsolatot E.T. Úrral, és bátran állíthatom,hogy korrekt módon rendelkezésre fog állni. Magam is megtettem ezt, és nagyon korrekt és tisztességes keretek között lettem az ügyben fogadva.

Szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy semmiféle rosszindulatú pletykának ne higgyen annak tárgáyban, hogy a Fialovits képek nem hozzáférhetőek Senki ne  tegye azt, hogy bármilyen pletykának vagy szövegnek a hatása alá kerül. Korrektül  keresse meg E.T. Urat és megfog arról győződni, hogy azoknak a mende-mondáknak és pletykáknak semmi köze nincs a valósághoz, amit azok a körök terjesztenek akik nem jutottak hozzá és  nem marcangolhatják tisztességtelenül Fialovits Béla hagyatékát.