Hegyi82
2013.10.16
|
|
0 0
91362
|
sziasztok!
idén először próbálkozok birsalma cefre /és egyáltalán cefre/ készítésével. sokat olvasgattam az elmult napokban a témáról, erre a fórumra most találtam rá. itt is visszaolvastam egy keveset a "birs" találatokból.
a vizezéssel nem tudok dűlőre jutni, ebben szeretnék tanácsot kérni, vagy esetleg másban ami a leírásom alapján eszetekbe jut.
cukorrépa szecskázóval aprítom a gyümölcsöt. van egy 200 és egy 120l-es hordóm. vasárnap 3/4-ig raktam a nagy hordót, tegnap pedig a kicsit. még semmit nem tettem hozzájuk. holnap reggel szeretnék petkinbontót venni, és ha kapnék egy jó ötletet h tegyek-e vizet vagy ne, ha igen akkor kb. mennyit, akkor azt is holnap adagolnám hozzá. nem párolok, nem főzök, csak így nyersen, szecskázva szeretnék cefrésíteni. előre is köszi! üdv. Zoli |
|