GPS Creative Commons License 2013.10.14 0 0 2459

 

"a lényeg az írás része USB 2-es pen esetében 10mbit/sec legyen"

 

Ez egy érdekes dolog, mert a barátom a D6500 -asával SEMMILYEN pendrive-ot nem tud használni.

Mindegyiket visszadobja neki, hogy "Lassú" - pedig a barátom szakmabeli, IT-s - neki aztán tuti nem kutyaütő pendrive-jai vannak. És mégis.

 

Erre fel én brahiból  bedöftem a 4 Gigás, 3 éve vett Kingstonomat  (amelyik mérés szerint tud vagy max. 4 mbit-et írásban) - és csont nélkül vette.

 

Egyébként innen vettem a mérőt - azt írják róla mindenhol, hogy igen pontos és stabil - már valamiféle referencia lett a pendrive.minősítésekben. Nálam is prímán műxik:  http://crystalmark.info/software/index-e.html

Innen  Crystal Diskmark 3.0.2 est installáltam és gond nélkül mér - jóllehet egy gyors infóhoz elég csak az első tesztet kérni.

 

 

MÁS: Továbbra is idegesít, hogy a TV stand-by ba tétele után, újra bekapcsoláskor sokszor nem látja a vinyót (a saját maga által formázott particióját) - csak miután kihúztam és újra visszadugtam. Akkor egy szemvillanás alatt veszi.

 

A tegnap azt üzente (amikor timeshiftet kértem) hogy nincs megfelelően formázva az eszköz, formázza-e? Megdühödtem azt mondtam Igen.

 

Erre azt látom, hogy a 2 NTFS particiót látja (ezelből akarta volna formatálni valamelyiket) - de a saját 100 Gigáját már nem látta, mint ha nem is lett volna a lemezen.

 

Kihúztam, visszadugtam a vinyót - és mindjárt heppiség lett. De ez nem kóser így.

.

Előzmény: nicko (2458)