Szeleszte Creative Commons License 2013.10.10 0 0 57584

Szia

 

Köszönöm a gratulálciót, én meg sajnálom, hogy negatív lett a teszted, lehet hogy valamelyik hormonod űz veled nagyon csúnya tréfát.

Sajnos a pihenés az amit egyáltalán nem tehetek. Reggeli 7-kor, vércukormérés fél 9-kor, tízórai 10-kor, ebéd 13-kor, uzsi 4-kor. Az a bibi a pihenéssel, hogy ebéd után hétvégén megpróbáltam és egyből magasabb lett a cukrom ugyanez van a reggeli és a tízórai után is, szóval semmi ágyikó közvetlen étkezés után. Párom elmegy dolgozni ebédig elporoszkálok és ha az ebéd utáni másfél órás cukrom jó, akkor úgy 3-tól fél 5-ig megengedek magamnak egy kis szunyókát. A kritikus másfél órába meg nem lehet, mert tényleg elmegy a cukrom, az uzsi utáni pihi beleférne, de akkor már jön haza Gergő, főzünk, bevásárlunk vagy épp valami babamotyó után rohangálunk. A legbosszantóbb az szokott lenni, amikor megmérem a fél 9 kor a cukrom rendben van, ohh hát ott pihenhetnénk másfél órát és tutti hogy valaki telefonnal kicsörömpöl.... na így jár az aki ingyen telefonál a családdal és a barátnővel. 

 

Barátcserje:

Én tavaly július óta szedtem újra a metet, szeptembertől ráálltunk a babaprojektre és az endodoki célirányosan nézte a hormonjaimat. Fél év semmi eredmény a progi szintem mindig a béka segge alatt volt, azt mondta a doki így sose nem lesz ebből tüszőrepedés. A páromnak már ki volt írva a poharas vizsgálat, engem szorgalmaztak hogy menjek petevezetékátjárhatóságira. A doki azt mondta próbáljuk már ki a barátcserjét, hiszen az felviszi a progi szintet, leviszi a prolaktint van sok betege akinek bejön. Közbe a lányok rábeszéltek, hogy vezessek hőgörbét, egy életem egy halálom mit veszíthetek gondoltam. Elkezdtem a hőgörbét már kezdtünk letenni a peteérésről a 20-dik ciklusnapon elmentem a nődokihoz aki azt mondta lát a jobb petefészkembe egy 2*2-es érett tüszőt ha nem vagyok elzáródva és meg is reped hajrá. Na páromra ráugrottam a 22-dik ciklusnapon közbe a 23-dik ciklusnapon megrepedt, látták a lányok a hőgörbéből de pont az nap kimaradt az akció. A 100 szemes barátcserjéből beszedtem 28 szemet, amikor mocskosul nem bírta a gyomrom mert kapszula formájában reggel szedtem, már kólával nyomtam lefele, amikor egyik napról a másikra abbahagytam. Elvi síkon 3 hónapos kúra lett volna és fokozatosan kellett volna lerakni, ezért gondoltam hó végén, hogy mocskosul eltoltam vele valamit, hogy csak úgy leraktam. Fájt a a cicim, emelésre görcsöltem, na mondom ez aztán fasza eltolt valamit a mellemnél, meg még lehet hogy az uszodába felfáztam gondoltam én. A lányok nyüstöltek ha kedden megyek a dokihoz meg már eleve késik a vérzésem lőjjek el egy tesztet így is volt. Hát alig láttam az alacsony vérnyomásommal elővettem még a nagyítót is de akkor is kettőt láttam én is meg a párom is. Nagy volt az öröm. Elmentem egy sztk-s dokihoz aki azt mondtha ma megmarad megmarad ha elvetél elvetél... na jó itt befejeztem a hülyeséget elmentem magámba, aki azonnal felírta a progreszteron pótlást 2*1-et a 15-dik hétig, mert ugye a barátcserje is progreszteronra hatott. Na ennyi a kisebb történetem a barátcserjével:)

Előzmény: Daenerys5 (57581)