T.Z. Creative Commons License 2013.10.08 0 0 12060

Jó, persze, én is nagyjából tudom, mit szeretnék, csak nem szeretném olyan géppel meglepni asszonykámat, ami később nem váltja be a hozzá fűzött igényeket. Mivel én is besegítek a takarításba, nyilván nem emocionális alapon fogok gépet venni, hanem pontosan az általad is említett zajszint-ár/érték-arány-szívóteljesítmény-megbízhatóság által határolt szempontok alapján. Ezért voltam kíváncsi elsősorban Te és Zeki véleményére, mert ti aztán nyüstölitek rendesen a gépeket (amire valók tulajdonképpen) :-).

 

Én nem voltam rest és egyszer bejártam a Pécsett levő nagyobb boltokat és végignéztem a porszívókínálatot, megvizsgátlam őket különféle szempontok alapján. Természetes, hogy 30-40 km-eket én sem autóztam el potyára, csak ha éppen bevásároltunk, vagy arra jártunk, akkor célzottan beugrottam. Így estek ki hamar a 20-30e Ft-os porszívók (bocsáss meg, Teaway, de a topikporszívó nekem rettentő gyenge anyagminőségűnek tűnt összességében, ráadásul elég hangos is), itt pedig sajnos nincs olyan fizetőképes kereslet, hogy a középkategóriás (számomra ez 50-70e Ft-os árszint) gépekből is legyen sokféle.

 

De sok beszédnek sok az alja, nem magyarázkodok, csak szeretek mindent alaposan körüljárni, mielőtt döntök. Ennyi pénzért már szerintem lehetnek elvárásai az embernek - persze lehet, hogy tévedek...

Előzmény: tunderlala-3 (12048)