Joexe Creative Commons License 2013.10.08 0 0 90940

ÖÖ Öa  Birs témához hozzászólnék! IGen kell a gyümölcsnek az utóérés, ha engedi, ha épp nincs rothadás benne, mert akkor ki kell vágni és feldolgozni!

 

MOndja mindenki hogy a főzés vagyis rottyantás aromaveszteséggel jár ,,, de érdekes módon én 3/4 részét mindig igy csinálom !

 

És valami fennséges a pálinka igy ,nyilván kicsit kompótosabb jellege lesz ! 1/4  részét meg nyersen darálva teszem bele!

 

A tiszta gyümölcsöt teszem az üstbe , és amiben lében főzöm az is mehet ráa cefrére , ennek a lének is tiszta birs aromája lesz!

Ha valaki ezt nem hiszi küldök neki kóstolót:)

 


Szokásom az sima alma egy részét is rottyantani , majd ledarálni!  Az is ad egy finom ízt , már aleszesz állapotban is csorog tőle a nyálam annyira jó illata lesz!!!

 

Szóval deszegregator :) én osztom a tapasztalatidat!!!

 

Küldhetünk csere kóstolót ha kész lesz:D

Előzmény: deszegregator (90915)