TERMINÁTOR 7.0 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 44172

De nem viszkós! :) Azt senki se mondta, hogy az alja kínálatban találhatók jó állapotban is vannak! A jó állapot bőven 2 millió felett kezdődik. Bár ezt a vitarás dolgot nem egészen értem. A nagy köbcenti mindig komoly értékvesztési tényező, és a 3200 ccm kicsinek nem nevezhető. Most kíváncsiságból beírtam a hahun a Vitarát és bár állapotra nem figyelve jóval alatta van az ML-nek egy hasonló évjáratú. De ilyenen nem szeretnék vitázni. Ennyiért van, örülni kell neki, és kész. Szerintem jó autó. :)
A második szériás ML már önhordó karosszériás amúgy, off-road csomaggal, opcionálisan - lényegesen kevesebb köze van a terephez.
A rossz építési minőség alatt pedig a kritikusok azt értették, hogy nagy hézagolással készült. A karosszéria és a lökhárítók között pl >1,5 cm-es hézag van, nem véletlenül. Ez pedig sokak szerint nem méltó egy Mercedeshez. 

Amúgy a G Mercit mennyire tartjátok jó terepjárónak? Több terepjáróstól is hallottam ugyanis, hogy közel se olyan jó, mint amennyire istenítik. Most akkor hogy is van ez? :) Én úgy tudtam-tudom, hogy az egyik legjobb...

Előzmény: nyuszy (44169)