Amateur-no1. Creative Commons License 2013.09.29 0 0 15078

Köszi!

 Az örökölt hordók, úgy haltak meg, mint a pinty.

Kevertem, kavartam, cseréltem, vettem és így lett 3 db. rendes hordóm,- símám bevették a kénlapot minden esetben, azok a hordók használhatatlanok már, sajnos már vagy három éve kezeletlenek voltak, max virágládának jók, az enyémeket szépen karban tartottam és várják a hegy levét, amit hamarosan beléjük is töltök. 

Van egy kedves ismerősöm, aki egy komoly borászati cég elnöke (szándékosan nem írom ide melyik, de balatoni), pont mikor jajgatva kértem segedelmet, jutott eszembe, hogy Őt is megkérdezhetném, meg is tettem, azt mondta, hogy 200 Liter 15-ös musthoz, hogy eltartható legyen, nagyjából ugyan azt mondta, mint te de, extém adag ként  javasolta, hogy 13 Kg. cukrot tegyek.

Így is tettem, felvitte 20-asra  többit majd meglátom és referálok.

A "bázison" még nem szedtem le azt a néhány vödörnyit, az csak színezésre lesz jó a tavajihoz képest. 

Előzmény: Kulicz (15069)