Tie Creative Commons License 2013.09.26 0 0 44113

Na, akkor gyakorlatilag majdnem olyan megbízható, mint egy Range Rover. ;)

 

 

Félretéve a viccet, szerintem minden autó, még a TLC is lehet egy eső-kelő foshalom, ha kellően elhanyagolt legyilkolt darabot sikerül vásárolni, és bármelyik autó lehet teljesen megbízható darab, kellő pénz ráköltése után. Mást ne mondja, a Cigánygyerek az égből a Nivájára ráköltött cirka másfél milliót, majd műszaki hiba nélkül végigment vele Bamakoba.

 

Az se mindegy aztán hogy milyen előélet után kezdi az ember a használt terepjárót terepen hajtani. Én elég drágán vettem ambó dominó a Range-et, 2 papírért. Ha városi autónak használom terep nélkül, akkor tuti ezerszer kevesebb problémám lett volna vele annak ellenére is, hogy alsó hangon 450ezer km volt benne, és én vagyok a 8. tulajdonosa. De én elkezdtem terepen IS használni (miközben az volt a mindennapi munkábajárós verda is), és ismertek, tudjátok, hogy én vagyok a "kihaénnem" emberke, ha volt valami zrí terepen, abba tuti, hogy belevágtattam az autóval kíméletlenül. :)

Fogyott is minden, váltó, terepváltó, féltengelyek, hűtő, kasztni, minden. Gyakorlatilag a V8-on kívül MINDEN más volt már javítva-cserélve nálam az autón, és ez szerintem így természetes, főleg egy 15-20 éves terepjárónál, amit ilyen korában kezdenek terepen hajtani. Ami még hétköznapi használatban elmenne 150ezer km-t, az terepen meg fog halni 1500km után.

Előzmény: niváskarcsi (44108)