bébidoll Creative Commons License 2013.09.25 0 0 57569

Sziasztok, remélem nem fogtok megkövezni a következő kérdésért. Hogyan tudnék felszedni pár kilót a Metformin, diéta, rendszeres sport mellett? mert eddig sem voltam nagyon husi, de mióta szedem a gyógyszert már étvágyam sincs rendesen. Egy ideje átálltam az esti nagy étkezésre, szedek vasat, eszek egy csomó nyers spenótot, petrezselymet a salátákba, hogy nagyobb étvágyam legyen. Jó lenne visszanyerni a nőies formákat, ami korábban volt...  A munkatársaim, akik angolok (és eleve erősebb csontúak) arról faggatóznak , hogy minek járok futni, ha már eleve  túl vékony vagyok. Azt hiszik szerintem vmi testképzavarom van. (egyébként azért is járok mert jól esik:)

Mikor otthon voltam MO-n nemrég elmentem egy kínai belgyógyászattal foglalkozó emberhez, aki a diabetológián is dolgozik táplálkozási tanácsadóként és azt mondta kerüljek minden olajban sült cuccot, zsírt. Akkor mégis mitől hízhatnék? 

Nagyon jól tudom, hogy sokan itt pont az ellenkezőjével küzdenek, de higyjétek el ez a másik véglet sem jó. Én nem érzem így jól magam. 

Nem szedek egyébként nagy adagot sztem, 2x500 mg-ot, egyenlőre annyi változás van, hogy a 36-38 napos ciklusaim 32-re rövidültek és megszűnt a PMS, ami már óriási megkönnyebbülés nekem, de a múlt hónapban is voltak még rajtam giga méretű búbok (pattanás ? v. vmi olyasmi) .

 

Szeleszte, Neked gratulálok !! nem tudom kik várnak még babát a fórumon, elég ritkán van időm leülni a gép elé, de gratula a babásoknak és kitartást a többieknek!