Pennysta Creative Commons License 2013.09.24 0 0 2530

Az jó lehet. A Lidlre tippelek. :) Nekem vasárnap volt 1600 valahány forint többletem. A vásárlók azért szeretnek és igyekszem nem kivetíteni rájuk a szar kedvemet. (Azért is megmutatom, hogy én nem vagyok g--ci pénztáros! :) Meg nem is olyan a  természetem, hogy ha rossz a hangulatom, akkor mindenkit utálok, ha jó,akkor meg mindenkit szeretek.) Persze rá jött 500 Forint amit egy vevő talált és odahozott a kasszához(!). Vártam ,hogy visszajön valaki, de nem jött. (Én sem mentem volna vissza, tudom, hogy 3 percen belül megtalálják és annyi neki. ). Na mindegy, csak megkérdezte a bvh, hogy lehet e valósan ennyi, vagy valamit elszámolt. Persze amikor 26 Forint hiányom volt és nem volt nálam pénz, akkor meg húzta a száját, hogy beadja ő, majd megadom. Úgy csináltam a 26-ot egyébként, hogy bankkártyánál nyomtam egy 1 KP-t, hogy nyíljon a kassza 100-ast váltani egy kedves vevőmnek, de a bvh értetlenül állt előtte, nem tudta hogy lehet 26, én pedig nem mondtam meg. :) Azt mondta, hogy a bankkártya miatt van. :) Persze, csak épp a bankkártyán ha nincs annyi pénz, amennyi a vásárlás összege, akkor "076 nincs fedezet", mindegy. :) Viszont én nem is azt mondom, hogy adják oda nekem azt a pénzt, persze jó lenne,de ez gondolom azért van, hogy ne verjük át minden adandó alkalommala  vásárlóinkat. Ha a napi kajapénzem (ami egyre kevesebb, mert tudom, hogy nincs is időm enni...) meglenne, már jó lenne. :) De ha csinálnának mondjuk egy dobozkát, amibe beletennénk azt a pénzt és ha nekem mondjuk van 200 Ft többletem, a másiknak meg 70 Ft hiánya, akkor az én többletemből legyen fedezve és ne az ő pénzéből (vagy fordítva, teljesen mindegy).

Szivesen elmennék én is máshová, csak sajna én még össz-vissz egy évet tudok összekaparni kereskedelmi tapasztalatként és nem kapkodnak értem. :) Pedig minden érdekelne és tele vagyok kihívási vággyal. Minden érdekel és szívesen vállalnék akár több felelősséget is, csak minél sokoldalúbb és változatosabb lehessek. Szeretem az új kihívásokat és azt is, ha fontos dolgokat csinálhatok. Persze nem a Pennynél! Pedig ott is tudok egy csomó mindent, az érdeklődésemnek hála a kevés idő tapasztalatommal sem maradok alul (szerintem) egyik "veteránjukkal" szemben sem. Csak ez a Pennynél nem működik. Példának hoznám fel a sütőgépet. Soha egy gombot meg nem nyomtam rajta, azt sem tudom hogy működik, pedig több, mint fél éve ott van, és én is. Tudtam, hogy ha tudják, hogy tudom, akkor egy újabb felé kell szakadnom, nem csak 5-6 fele egyszerre...

 

És az a legszomorúbb, hogy egyre csendesebb vagyok, egyre jobban el vagyok magammal és egyre kevésbé vagyok el másokkal. Az ideg pedig egy nem köszönő, vagy  pénzt flegmán lelökő (akár akaratlanul is) vásárlótól is elkap, hogy alig bírom magamat türtőztetni. Én, aki a társaság közepe és hülyéje szoktam lenni. Nagyon érzem, hogy ez nem én vagyok és ez baromira fusztrál. Viszont inkább vagyok itt, minthogy munkanélküli legyek, csak a  tutira mennék el innen. Ha csak havi 75-85 ezret adnának, a munkaidőm nem lenne "végtelen" és legalább minimálisan megbecsülnék a munkámat, már jól érezném magamat és szívesen mennék be dolgozni.