Sziasztok!
Hírtele több dologban szeretném a segítségeteket kérni:
- Olvastam, hogy a szilikon olajata van, aki a szimpla falú üstben leégés elkerülésére használja. Simán bekeni az üst fenekét a szilikon olajjal?
- Kitaláltam, hogy hogyan lesz réz a rozsdamentes acélból készített üstöm tetejében:
Ez volt a leégés gátlóm.
Ez lett belőle:
1.
2.
És végül kép formájában a két lemez a helyén összetolva:
Majd jött a "pisztóriusz" tányér ötlet. De hogy is építsem be, hogy jó legyen?
Ha jól értem, ez az egylépcső lepárlásának a verziója.
Ez pedig két lépcsősé.
Valójában így néz ki, én domborítottam:
Remélem érthtő volt.
Már csak egy dologra lennék kíváncsi, hogy a tényért a tetőm sapkájánek az aljától ,mekkora távolságra építsem be?
Amúgy ha nem jó az elképzelésem, akkor kérlk jelezzétek, hiszen csak próbálok többet kihozni a főzőmből, az itt leírtak alapján.
Jó nedűt!