elek81 Creative Commons License 2013.09.20 0 0 90048

Sziasztok!

 

Hírtele több dologban szeretném a segítségeteket kérni:

 

- Olvastam, hogy a szilikon olajata van, aki a szimpla falú üstben leégés elkerülésére használja. Simán bekeni az üst fenekét a szilikon olajjal?

 

- Kitaláltam, hogy hogyan lesz réz a rozsdamentes acélból készített üstöm tetejében:

 

Ez volt a leégés gátlóm.

 

 

Ez lett belőle:

1.

 

2.

És végül kép formájában a két lemez a helyén összetolva:

 

 

Majd jött a "pisztóriusz" tányér ötlet. De hogy is építsem be, hogy jó legyen?

 

 

Ha jól értem, ez az egylépcső lepárlásának a verziója.

 

 

 

Ez pedig  két lépcsősé.

 

Valójában így néz ki, én domborítottam:

 

 

Remélem érthtő volt.

Már csak egy dologra lennék kíváncsi, hogy a tényért a tetőm sapkájánek az aljától ,mekkora távolságra építsem be?

 

 

 

Amúgy ha nem jó az elképzelésem, akkor kérlk jelezzétek, hiszen csak próbálok többet kihozni a főzőmből, az itt leírtak alapján.

 

 

Jó nedűt!