Miniversum Creative Commons License 2013.09.20 0 0 94360

Kedves Vasútmodellezők!

 

A jövőben a Miniversum nick alatt fogunk olykor-olykor beszámolni a projektünkkel kapcsolatos hírekről.

 

A mostani hozzászólás aprópóját az adja, hogy a hétvégén elkezdődik a MINIVERSUM kommunikálása a médiában. Érdemes lesz a Vasárnapi Blikket forgatni, és ugyancsak vasárnap a blikk.hu-t megnézni. A jövő héten pedig ennél is nagyobb körben mutatjuk be a terveinket és a mostani készültséget a sajtóban. A szakmai orgánumok közül elsőként az októberi Indóházban találkozhattok majd velünk.

 

De még ezeknél is előbb itt, a modellezős közösségnek szeretnénk néhány képet publikálni. Az első kettőn az a próbaasztal szerepel, amit a csapat közös munkával 1 hét alatt készített el. A vasúti rész mindössze egy dilikörből áll, viszont ezen az asztalon végeztük a technológiai próbákat, az egyes modellezési eljárások sztenderdizálását. Az asztal látható (sőt játszható!) lesz a gödöllői kiállításon is.

 

    

 

A másik két képen a csodaszép Andrássy úti palota üvegtetős aulájába lévő asztalrész "werkfotóit" látjátok.

 

    

 

2 technikai közlemény:

 

A www.miniversum.hu honlapra felkerült egy regisztrációs link. Azok, akik később első kézből szeretnénk informálódni rólunk, itt megadhatják az email címüket.

 

Otthoni bedolgozásra épületmakettek készítésében gyakorlott embereket továbbra is keresünk! Jelentkezni a job . ulbula kukac gmail . com címen lehet

 

Üdv, Kocsis Attila