Mágus23 Creative Commons License 2013.09.18 0 0 54659

Tisztelt Urak ! Ahol a mozdonyok pihennek c. cikksorozat  elkezdődött közreadásával nem az a cél vezérelt ,hogy bármelyik fórumtársban indulatokat ,vagy kellemetlen érzést váltsak ki. A dolog miatt rendkívül kellemetlenűl érzem magam . A további indulatok elkerülése céljából a sorozat nem folytatódik. A cikk egy idős régen a filmgyárnál dolgozó  barátom hagyatékából került elő aki régi rádiós és filmes anyagot gyűjtött. A szöveg egy gépírt töredező papíron van  ,csak biztonsági másolat (fénymásolás ) van róla . A képek papírok eredetileg 9x 12 es méret felűlpecsételve az ott látott emblémával.Vagy 3 napot dolgoztam azon fotósopp programmal ,hogy ilyenek legyenek. Sajnos nekem nincsennek eredeti Fialovits képek ,csak annyi volt amit Lányi Ernőtől kaptam és nála laboráltuk ki vagy kaptam néhány repró negatívot amit előhívattam. Az Északi képei egy kis barna füzetben részben benne vannak ez a MÁV Nosztalgia bolban kapható és 570 Ft ba kerűl.

 

Ami a cikket illeti:Közreadása részemről úgy fog történni,hogy az egészet el

ajándékozom valamelyik szaklapnak  akik ,ha úgy döntenek és akarják leközlik. Ebben az esetben aki a lapot megveszi az elolvashatja.                                                  

 

A Modell és Vasút lapot eddig nem vásároltam . Ma viszont vettem egy példányt belőle . minden elismerésem a szerkeztőké és a tulajdonosáé E.T. Úr igen komoly és magas színvonalú lapot állít elő .  A lapban igen szép Fialovits képek vannak ,gondolom a korábbi lapszámokban is van belőle jó néhány . A lapban megjelent képek ebben a formában annak aki a lapot megveszi minden gond nélkűl hozzáférhetőek.  A képek rendkívűl jó minőségűek ,ezért Fantal fórumtársunk megállapítása ,hogy E.T. Úr vigyáz rájuk igen a látottak alapján helytálló.

 

Mindenkinek őszíntén szakmai alapon merem ajámlani ezt a lapot. Magam a még kapható példányokat a Nyugati pu.-n található Nosztalgia boltban megrendeltem.

 

 Ezúton kérek minden fórumtársamtól elnézést az eddig közreadott két rész és annak közléséért .Nem kívántam senkiben indulatot vagy kellemetlen érzést kiváltani.