-=Zsoca=- Creative Commons License 2013.09.16 0 0 15312

Nem tudom, volt-e már itt téma, de szerintem rendkívül fontos:

 

Ha valakinek olyan problémája van (hölgyek, urak egyaránt), hogy manikűröshöz, műkörmöshöz nem akar elmenni, mert fél, hogy nem vállalják be, vagy szégyenli magát:

 

Megbeszéltem a párommal, aki végzett műkörmös, hogy vállal sömörös betegeket (persze mindenkinek saját felelősségére), akiknek gond van a körmükkel is. Amit tud, segít abban, hogy jobban, esztétikusabban nézzen ki a köröm. Csodát nem tud ígérni természetesen ő sem, de pl. az én körmeimet ő csinálja. Reszeli, polírozza, ha kell műkörmöt tesz/épít rá (persze nekem nem, mert pasi vagyok) és nem lesz tőle gondja a sömörnek. Legalább is az én példám ezt igazolja.

 

Nekem nem túl durva a helyzet a körmeimmel, a jellegzetes pöttyök vannak és vonalak a töredezettség miatt. Ezt szépen el tudja a párom tüntetni/fedni (akár zselével, akár polírral), szóval igényesen néz ki a köröm utána. Ha valakinek már nagyon durván néz ki és nagyon el is van deformálódva, azon sajnos olyan nagyon segíteni nem tud már.

 

Nyugodtan jelentkezzetek, ne szégyelljétek magatokat! A párom hozzá van szokva a sömörös beteg látványához, hiszen együtt él egyel. :) További részletekért írjatok emailt, az email címem publikus.

 

Ha valaki tud olyan normális csontkovácsot, ill. masszőrt, aki sömörös beteget is vállal, nincs vele gondja, szóljon, legyen szíves!

 

Ugyan ezt pl. fodrászban is le lehetne ide írni, bár nekem nincs rá szükségem, de biztosan sokaknak lenne és nem mernek elmenni fodrászhoz...