-=Zsoca=- Creative Commons License 2013.09.16 0 0 15311

És ez igaz a Semmelweis-re is sajnos! Pedig ők nagyon büszkék a kutatásaikra, de egy kalap k....t nem érnek! Kutatgatnak, kutatgatnak, az osztályaikon meg sötét középkori állapotok uralkodnak!

 

A sömörösöket tetőtől talpig hámlasztókenőccsel kenegetik nap mint nap. Sőt, mindenkit azzal kenegetnek az osztályon, attól teljesen függetlenül, hogy mi a baja! Az a legolcsóbb, gondolom és kész. Akármilyen beteg bejött, mikor ott feküdtem, a dokinak az első mondata az volt: hámlasszunk! Nem akartam hinni a szememnek! Pedig azért mentem oda, mert úgy tűnt a kifelé kommunikációjuk alapján, hogy ők aztán nagyon otthon vannak a sömör kutatásában.

 

A valóság teljesen az ellenkezője! Sík sötétek hozzá! Olyan alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, hogy az elképesztő! Döbbenetes!

 

Anno annyira fel voltam háborodva azon, mit műveltek velem, hogy meg akartam írni és publikálni, hogy mindenki lássa, de aztán lehiggadtam nagy nehezen...

 

Legyen elég annyi, hogy összetettek egy szobába egy hepa C-s drogossal!!! Egy sömöröst!!! A szobában közös WC, mosdó, stb... A gyógyszereim kitéve... Nem kívánom senkinek sem azokat az éjszakákat, főként mikor jöttek nála az elvonási tünetek!

 

Fel kellett volna jelenteni az egész bagázst úgy, ahogy voltak, de már mindegy... Túl vagyok ezen a tapasztalaton is és még a közelükbe sem megyek többé... Szerencsére nem lett semmi bajom, ez már régebben volt...

Előzmény: babboo (15304)