Törölt nick Creative Commons License 2013.09.11 0 1 41737

Részemről csak találgatás volt, azért tettem mögé a kérdőjelet.

 

Hadidokinak abban igaza van, hogy számomra általában valami vagy fekete, vagy fehér. Tigantinga, olvasd el még egyszer figyelmesen, amit leírtam a blogban: nem azért kötöttek belém, mert meglátták a kést, hanem akkor hagytak fel a tevékenységükkel, amikor meglátták a kést. És hidd el, számomra a kés legfőképpen szerszám, azért van velem. Viszont itt nem kiprovokálta a helyzetet, hanem mindkét incidensén megoldotta, ráadásul anélkül, hogy elő kellett volna venni. Miről beszélünk akkor...?

 

Ráadásul nem vicsorogva érkeztem, hanem igyekeztem normálisan, nyugodtan áthaladni a falun. Ha még figyelmesebben elolvasod a blogot, akkor azt is ki lehet szűrni, hogy fogalmam sem volt róla, hogy Baktatkék is ilyen, mivel ezt a falut nem emlegették eddig sehol.

 

Teljesen téveszmében vagytok tehát azzal kapcsolatban, hogy én előre felfúvódva, kihaénnem-stílusban, ma-cigány-késelek-elhatározással érkeztem volna Baktetkékre. Nem. Besétáltam, és az első után megtaláltak a cigányok, anélkül, hogy bárkire ránéztem volna.

 

Szóval nem nagyon értem, miről beszéltek...

Előzmény: Törölt nick (41736)